denim fetish

Aan het begin van de week weer eens denim in de hoofdrol! Ik draag hier een pinafore in de good old denim van Fetish en uiteraard te koop bij Smaak in Geleen. Er hoort een roomkleurige onderjurk onder, zoals te zien is op de eerste twee foto’s. Deze overgooier is ook anders te stylen, bijvoorbeeld met de leuke lipstick blouse. Door catchy accessoires toe te voegen, maak je steeds je stijl iets anders. Zelf houd ik enorm van meerdere armbanden bij elkaar te dragen of een opvallend schoentje of laarsje onder de outfit te dragen. Deze rode puntlaarsjes van Zara staan erg leuk op de stoere denim. Top week girls!! 👍🙋🎉😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s