little black dress

Vandaag een klassieker! De little black dress en van het merk Dry Lake en te koop bij Seven Moons in Geleen. Ik voeg er een aantal rode accessoires aan toe voor een speelsere styling. Dit jurkje kun je dus zowel sjiek als ook meer casual dragen. Dit is de meer casual styling zoals jullie kunnen zien. Maar we maken het meer gekleed met een dunnere panty en hakken. Het grappige tasje kocht ik in Italië. De mouwen van dit geweldige jurkje zijn trouwens in kant uitgevoerd. Top dag girls!! 🙋🙋🙋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s