rainy scotland

De Schotse ruit is een topper die blijft. Terwijl andere ruiten me vaak aan golfspelers laten denken, is deze ruit voorbehouden aan stoere fashion chicks!😉Ik draag vandaag een broek in deze ruit van een grote firma en erop een kek truitje van Mademoiselle Yéyé, voorzien van een grappige regenwolk. Deze broek kan natuurlijk ook heel punky gestyled worden met een leren jack en kistjes. Met een witte blouse en een ferme hak maken we hem een beetje kak met een ondeugend randje! Funny day fashion chicks!! 🎉🙋💋‼️⭐️🐥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s