red lipstick salopette

Denim is altijd goed op rainy days…Ik draag dus vandaag een grijze denim salopette met daaronder het leuke lipstick bloesje van Mademoiselle Yéyé. Eronder rode suéde laarsjes van Chie Mihara. Als subtiel accessoire draag ik een fijne ketting van Blij Sieraden met een klein dobbelsteentje. Denim blijft overigens een zwak van mij. Ook grijze en zwarte denim items zijn altijd goed om in je garderobe te hebben! Ik stijl denim altijd graag in combinatie met ultra vrouwelijke items. Top dag power girls!!🙋💋💋💋

Een gedachte over “red lipstick salopette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s