kittig broekje

Vandaag weer een gevaarlijk leuk printje! Ik draag een broek in een rode panterprint van Scotch& Soda en erop een geweldige fantasie sweater van hetzelfde merk. De cognackleurige laarsjes matchen goed bij de riem en de kleur wordt tevens herhaald in de applicatie op de trui. Panterprints zien we dit jaar in vele verschillende tinten en rood is wat gewaagd, maar daarom erg gaaf vind ik persoonlijk. De tas is een vintage exemplaar en uit mijn eigen privé collectie. Een goede tas blijft altijd goed zoals jullie zien. Top dag fashionista’s grrr…👍🙋😎🐯🐯🐯

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s