zondags streepje

Vandaag een warme en ietwat sportievere jurk, van Smaak en van het merk Fetish. Gestreepte jurken vallen ook onder de klassiekers en blijven dus altijd goed. De grote kunststof ketting komt uit Maastricht en is van Biezoe. Hij staat uitstekend op de jurk en matcht bij het stoere koord aan de achterkant van de dress. Omdat deze jurk gewatteerd is aan de binnenkant, is hij ook erg lekker warm. Donkerblauwe dikke panty’s en de laarsjes in dezelfde tint, maken deze outfit compleet. Top zondag girls!!👍😇😘

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s