metallic plissé

De plissérok is al een tijdje weer actueel en deze versie van Geisha is wel erg bijzonder. Hij is in leaterlook en in zilver metallic! Draag de plissérok bij voorkeur met pittige items in de vorm van strakke truitjes, sweaters of met een lederen jack. Draag er ook eens een stoere sneaker of coole boots onder. De nieuwe plissérokken zijn er in zilver, metallic en goud en ook erg geschikt voor de feestdagen uiteraard. Let it shine girls!! 👍🙋💋🌟✨🌟

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s