snow is in the air

Op zondag een girly winter outfit van Fetish, opgeleukt met catchy accessoires. Accessoires geven je outfit nét dat kleine beetje extra! Het tasje is van Pinned by K. Ik draag graag grote ringen zoals dit zilveren exemplaar. Rode schoenen of laarsjes zijn ook een goede style maker! Je pimpt er alle grijze en zwarte outfits direct mee op. Onder de jurk draag ik ook nog een los lederen kraagje met studs in leer, van Castelijn. De leuke dress is overigens van een voorgaande collectie van Fetish en van Smaak, maar dit type jurkjes komen gelukkig ieder jaar weer terug! Top zondag girls!!🌟🌟🌟

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s