old english school style

In het kader van het kerst shopping thema van Geleen, vandaag op z’n Engels! Tweed en ruiten zijn natuurlijk klassiekers die blijven en in Engeland ontstaan. Ik toon een klokkende tweed jas van het merk Karin Millen en gespot in Village outlet shopping centrum Maasmechelen. Eronder draag ik een geruit bloesje met ruches uit Parijs en te koop bij Smaak in Geleen. Ik mix het bloesje met een leren rokje en dit heeft een klokkend model om de kostschool look een beetje compleet te maken. Witte kraagjes horen uiteraard ook bij deze stijl, zoals te zien is op de andere foto. De overknee laarzen spicen het geheel op. Let’s go back to school girls!! πŸ’ΌπŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨πŸ˜‰ πŸ‘―

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s