black xmas tree

Vandaag een bijzondere outfit, die ook absoluut niet zou misstaan tijdens de komende feestdagen. Ik draag een rokje in zwart met kettingen van Nikkie. Daarop een truitje met subtiele groene glittertjes en ook van Nikkie. Onder het truitje draag ik verder nog een losse kraag en bijbehorende ietwat theatrale manchetten, om het geheel feestelijk af te stylen. De panty’s met knipoog naar de kerst zijn van Zohara en te koop bij Smaak in Geleen. Ik draag er verder subtiele puntschoentjes van Gabor onder. De hele outfit komt trouwens weer van Castelijn uit Beek. Top dag lady’s!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ’‹๐Ÿธ

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s