orange baby

Vanuit een zonnig Spanje uiteraard ook een zonnig berichtje! Ik draag een unieke trui van Minueto die ook leuk is voor de kerst. Uiteraard met veel bling-bling en in een kekke kleur. Eronder een cosy broek in grijs van Fetish en de puntlaarsjes maken het geheel compleet. Mijn tip is, om shiny items bij voorkeur de mixen met casual items voor het leuke effect. De gehele outfit komt trouwens weer van Smaak uit Geleen Ze hebben er vandaag ook nog koopzondag. Nice weekend girls!! 👍🙋😉🌟🌟🌟

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s