see the sun

vandaag een zonnig berichtje uit Gran Canaria. Hier spotte ik deze geweldige zonnebril van Dolce & Gabbana in de nieuwe stijl, een rond model in zwarte uitvoering. Ik draag vandaag een gestreept shirt en mijn favoriete Fetish jas in zandkleur. Ronde modellen zonnebrillen zijn eens wat anders en ze staan erg vrouwelijk. Let wel op je model gezicht en vraag anders een goede brillenzaak voor een goed advies welk model bril jou het beste staat. Sunny day girls!! 😻🙋😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s