united colors of seven moons

Vandaag een kleuren explosie in de donkere dagen voor de kerst. Ik draag een geweldige jurk van Seven Moons uit Geleen waar je vrolijk van wordt. De grafische print en rits aan de achterkant maken de jurk heel speciaal. Leuk voor de feestdagen met een blauwe panty en later ook casual te dragen met een lang vest eroverheen. Bovendien kan deze dress ook nog doorgedragen worden tijdens het voorjaar met blote benen. Top dag girls!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ˜‡๐Ÿ’‹

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s