streepjescode

Vandaag een outfitje met een streepje extra! Ik draag een rok plus trui met strepen van Castelijn en van het leuke merk Nikkie. Doordat de trui lang over de rok valt, lijkt het op een sportieve jurk. Leuk dus met een platte schoen eronder en deze schoenen met studs zijn van het merk Janet&Janet en komen ook uit Beek. Roklengtes variëren dit seizoen van kort tot lang en dit is een enkellange versie. Zelf draag ik onder deze lengte het liefst een platte schoen of lange laars en geen hakken. Fijne kerstavond lady’s!! 🙏🌟😍🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s