oranje boven

Vandaag een outfit in de dresscode casual-chic. Ik draag een al eerder getoonde broek van het geweldige broekenmerk 2nd one en te koop bij Seven Moons in Geleen. Erop een blouse van Nümpf in de gewaagde kleurencombinatie oranje met rose. Een aparte blouse met chino staat altijd goed, je komt er gekleed mee voor de dag, met een vlotte touch. Een hak eronder geeft de chino een extra vrouwelijk tintje. De hele outfit komt trouwens weer van Seven Moons uit Geleen. Top dag lady’s!! 👍🙋💋💋💋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s