early eye

Op de vroege zaterdagmorgen een casual outfit met een glamoureus tintje. Jullie weten al dat ik graag outfits pimp met bijzondere accessoires en de losse kraagjes van Pinned by K zijn een absoluut stokpaardje van mij! Hier zien jullie de denim versie met afneembaar strass eye. Eroverheen draag ik een vrouwelijk bloesje in een klassieke ruit met ruches van Elli White uit Parijs. De kobaltblauwe chino maakt de outfit compleet. De leuke losse kraagjes waarmee je eindeloos kunt variëren zijn trouwens te koop bij Smaak in Geleen, evenals de blouse. Top weekend fashionista’s!! 👍🙋🎀💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s