rule breaker

Vandaaag een rebels truitje van Castelijn. Rule breaker staat erop en het is van Nikkie. Eronder draag ik een baggy van Fetish. Bij deze outfit heb ik weer het losse eye kraagje van Pinned by K ingezet en zo krijgt de leuke trui een nog aparter tintje. Fetish maakt graag enkellange broeken en veel vrouwen weten niet hoe ze deze moeten combineren met schoeisel. Mijn tip; draag er een puntlaarsje of pump onder, met een gek glitter sokje erin. Zo wordt de outfit super vrouwelijk. Top jaarwisseling vandaag en zorg ervoor dat jullie strevig in je schoenen staan!😇😆🌪💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s