geel is het nieuwe zwart

Gisterenavond had ik een silverfeestje en de dresscode was geel! Heel eng blijkbaar, want de meeste dames en heren kwamen uiteraard toch weer in veilig zwart! Dus in 2018 wordt geel wat mij betreft het nieuwe zwart. Kies eens voor kleur, je wordt hier echt blij van! Op de blouse droeg ik verder nog een grote broche. Deze heb ik van het denim kraagje van Pinned by K afgehaald en gaf mijn outfit nét dat beetje extra. De gele rok is van Smaak en de blouse van Seven Moons. Top jaar fashion vrindjes!! ❤️🙋💋🎉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s