frisse start

Lieve fashion vrindjes, vandaag beginnen we weer aan een nieuw fashion jaartje en ik heb er zin in! Hier draag ik weer de blauwe chino in de mix met een geblokte blouse en daaronder een los kraagje met strass stenen van Pinned by K. Zwart en wit is altijd leuk om te combineren met een accentkleur zoals cobaltblauw, vuurrood, oranje of smaragdgroen. Onder de chino staat ook een platte sportieve schoen erg goed, zoals jullie kunnen zien. Top jaar fashionista’s!! 👍🙋❤️💋🥂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s