gilet pret

Vandaag weer een nieuw een fantastisch gilet van het merk Fetish en te koop bij Smaak in Geleen. Ik draag een gilet in aarde tinten in de klassieke visgraat, met bijzondere details. Eronder een rose bloesje van Ydence en eronder een enkellange broek in een ruitje en ook van Fetish. De kettingen aan de kledingstukken, waar dit merk graag mee werkt, kunnen er ook afgehaald worden. Persoonlijk zou ik dat nooit doen. Draag wel bij voorkeur een hakje of puntschoen onder deze broeken, dan staan ze extra vrouwelijk! Stormy day lady’s! Bij Smaak is trouwens de sale gestart!!πŸ‘πŸ˜‚πŸ˜»πŸŽ€

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s