print dressing

We gaan weer veel printjes zien dit voorjaar en deze dress van Nümph is hier een mooi voorbeeld van. Hij is gespot bij Seven Moons in Geleen en later in mijn posts zal ik ook nog een ander item in deze geweldige print laten zien. De jurk oogt leuk sportief door de hoge sluiting in de nek, voorzien van een leuke rits. Ik draag er dunne donkerblauwe panty’s onder en laarzen van Peter Kaiser, ook in donkerblauw. Dit leuke jurkje kunnen jullie ook fijn doordragen in de zomer met blote benen en een sneaker. Top dag girls!! 👍🙋🎉😍

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s