liefde op het eerste gezicht

De titel zegt eigenlijk al genoeg vandaag. Deze nieuwe jumpsuit van Studio Anneloes trek je echt niet meer uit! De comfortabele stof uit de travelcollection van dit leuke Nederlandse merk voelt echt goed en de snit van het pak is ook nog eens toppy! Ik pimp het zwart aan de nek met een los kraagje van Pinned by K en een bijpassende losse strik, in een groene panter print. Eronder aparte rode puntlaarsjes. Jumpsuits in zwart zijn voor iedere gelegenheid en zowel chic als sportief te stylen. Met een top eronder en een ferme hak kun je er zo mee naar een receptie of feestje. Het pak komt van Castelijn in Beek en de kraag is van Smaak uit Geleen. Top werkend party girls!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐ŸŽ‰

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s