sale babes

Aan het begin van de week een top sale setje van Castelijn uit Beek. Ik mix een strakke zwarte broek met een top in snake print en een halflang vest in een mooie rode kleur. De puntlaarsjes van Zara, ook in de sale gekocht, maken de outfit helemaal compleet. Rood met zwart en wit is altijd een top combinatie. Het leuke rode tasje is ook van Castelijn en niet in de sale. Deze set is ook ideaal voor vrouwen met een iets voller figuur. Een halflang vest staat eigenlijk iedereen! Top week lady’s!! 👍🙋🎉👯

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s