code rood

Vandaag is de storm gelukkig gaan liggen, maar wat mij betreft trekken we code rood nog even door in de outfit van de dag! Ik draag een top jurkje uit de sale van Castelijn uit Beek. Rood is een fantastische kleur, maar slechts weinig vrouwen durven deze kleur te dragen. De broche is privé bezit en van een kraagje afgenomen van Pinned by K. Onder de jurk draag ik art panty’s van Zohara en van Smaak. Top dag girls!!👍🙋🙋😍

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s