januari glam

Op zaterdag een speelde set met de glam trui van Minueto. Dit leuke Spaanse merk heeft dit seizoen veel aparte truien in de collectie. De oranje kleur met brons pailletten applicatie staat mooi in de mix met de stoere Fetish broek. Deze broek heeft veel stretch en een iets hogere taille. Onder de outfit draag ik laarsjes met hak en bond van Hispanitas. Ook een Spaans schoenen merk. De outfit is weer van Smaak uit Geleen. Top weekend girls!!

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s