pak me dan

Vandaag weer één van mijn favoriete kleding items, namelijk de jumpsuit! Ik draag een zeer apart exemplaar van Fetish in donkerblauw met subtiel wit nopje en bombastische strik op de schouder. Ik vind persoonlijk wel het mooist om er een hak onder de dragen. Vandaag kies ik voor een lange laars met hak. Onder de jumpsuit draag ik verder weer een los kraagje van Pinned By K. Wil je er een jasje overheen dragen, kies dan bij voorkeur voor een kort exemplaar. De outfit komt weer van Smaak uit Geleen. Jump around girls!!👍🙋🎉😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s