birdy blue baby

Vandaag een setje in blauwtinten met de klassieke blouse en de altijd goede chino! Ik draag een bloesje met vogel print en aparte details, zoals de afwerking van het boordje aan de bovenkant. Deze blouse is weer van het merk Nümph. De donkerblauwe chino met uitmuntende pasvorm is van 2nd one. Om dit setje extra op te spicen draag ik er mijn pumps met killerheels onder van Peter Kaiser. Deze outfit vind ik erg geschikt voor zakenvrouwen en kantoor girls! De hele outfit komt overigens weer van Seven Moons uit Geleen. Run to the office girls!!👍🙋💋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s