de hartelijke groeten van mij

Hartjes van mij, alvast voor Valentijn! We gaan het nieuwe modeseizoen, zoals ik al eerder vermeld heb, veel leuke printjes zien! Hier draag ik een vrolijk jurkje van Sugarhill Boutique en van Smaak uit Geleen. Nu nog met panty’s en lange laarzen, maar later in het seizoen uiteraard ook leuk met blote benen. Het losse denim kraagje met oog is weer van Pinned by K. Vandaag is er trouwens een mega sale bij Smaak! Dit geweldige jurkje is uiteraard al van de nieuwe collectie. Shop till you drop today lady’s!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘•๐Ÿ‘š

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s