sale away

Op zondag weer een zelf samengestelde outfit van Castelijn en uit de sale. Ik draag een printbroek met top pasvorm en daarop een speelse top met “fashionista” in zilver erop gedrukt. De rode accessoires geven de outfit een pittige touch. Het rode tasje is ook van Castelijn, maar het riempje is van Hallhuber en de puntlaarsjes van Zara. Ik mix graag legergroen en grijs met knalrood. Leuk om een outfit die wat saai van kleur is, te pimpen met accessoires in een felle accentkleur zoals rood. Top zondag sale babes!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s