hoog rock & roll gehalte

Een outfit met een rock & roll tintje van Castelijn uit Beek vandaag! Ik draag een lederen jasje met aparte belijning van Nikkie en eronder een tule achtige rokje met een rode streep aan de zijkant. De panty’s zijn van Zohara. De rode pumps maken het geheel compleet. Zwart met rood staat overigens altijd lekker pittig. Zwierende rokjes draag ik het liefste met korte strakke items erop. Zo wordt de taille extra geaccentueerd. Ideale outfit voor vrouwen met een zandloper figuur! Top dag girls!! 👍🙋👠

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Een gedachte over “hoog rock & roll gehalte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s