under the stars

Dit toffe print jurkje is een item uit de hagelnieuwe collectie van Soft Rebels. Dat is een nieuw merk bij Seven Moons uit Geleen. De kleur is donkerblauw met wit en de print laat mij persoonlijk denken aan een sterrenhemel. Het jurkje kun je dragen met een dikke donkerblauwe panty, maar ook als tuniek met een strakke donkerblauwe broek eronder. De losse kraag met strik is uit mijn privé collectie en van Pinned by K. De rode laarsjes met glitter zijn van Bristol, ook uit Geleen. Top dag fashionista’s!! 💋💋💋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s