pak met ballen

Op zondag een top pak van Smaak en van Fetish. Dat dit merk out of the box denkt is onderhand wel duidelijk. Ik draag een enkellange broek van Fetish in een grijs met rood ruitje en bijpassend jasje. let vooral op de aparte details, zoals de ketting, het kantje aan de onderkant van de broek, maar ook de asymmetrische sluiting van de jas en de aquablauwe knoopsgaten. De items van Fetish hebben altijd een stoer randje en dus zeer geschikt voor vrouwen met ballen! De strik en kraag zijn van Pinned by K! Draag onder deze enkellange broeken bij voorkeur een hak! Dat staat vrouwelijk en stoer. Top zondag fashionista’s!! 👍🙋🎉💋

Smaakvoorvrouwen Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s