lijntje trekken

  • Dat het vrouwenpak dit modeseizoen een hoofdrol krijgt toebedeeld was waarschijnlijk al wel duidelijk! Ik draag hier een gestreepte versie van Scotch& Soda in flessengroen. Eronder natuurlijk heels om het geheel nog vrouwelijker te maken en onder de blazer gewoon een simpel grijs topje. Vrouwenpakken kun je ook sportief stylen, met een witte sneaker en wit shirt natuurljk. Deze topper is overigens weer van Castelijn uit Beek en ik kan jullie verzekeren er komen er nog véél meer! Top dag girls!! 👍🙋👠

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s