leather with a big heart

Vandaag weer een paar leuke sets met leatherlook items. Ik draag een leuke trui met een tweed hart applicatie. Daaronder een kort fake lederen broekje of rokje in zwart. Fake leer is erg fashionable en het mooist in zwart vind ik zelf. Korte items zoals dit broekje staan het stijlvolst met een dikke panty of maillot en platte schoenen. Zo wordt de outfit stijlvol en lekker sportief. Nooit met hakken en dunne panty’s dragen boven de 40 is mijn advies. Tenzij je iets anders wil uitstralen!😂Top dag girls!! 👍🙋😇🎉🌝

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s