colour your day

Op deze zonnige dag kleur again! Ik draag een setje van Castelijn en van Yaya. De broek is lekker sportief en volgens de nieuwe, al eerder getoonde joggingtrend. Erop draag ik een halflange jas en matching bloesje in het mooie lindengroen. Casual en klassiek in een mix is altijd ok! Deze kleurenmix is voor sommigen misschien wat gewaagd maar erg mooi zoals jullie kunnen zien. Top dag girls!!๐Ÿ‘๐ŸŒธ๐Ÿ’‹๐Ÿ™‹๐Ÿ’

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s