love birds

Op valentijn natuurlijk een matching outfit! We gaan vandaag voor een rok en blouse uit de nieuwe voorjaarscollectie van Mademoiselle Yéyé en van Smaak uit Geleen. Deze trekvogels met een Oosters tintje gaan we ook wel meer zien dit seizoen. Nu draag ik deze set nog met lange blauwe, suède laarzen van Peter Kaiser. Maar later in het seizoen natuurlijk met blote benen en een kek sandaaltje. De rok is natuurlijk ook leuk los te dragen met een simpel wit shirt en/of gecombineerd met een kort jeansjasje. Enjoy your Valentine girls!!💝💝💝

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s