apres ski

Omdat het buiten nog steeds winters aanvoelt, vandaag een paar leuke warme outfits met als thema skiën! Op de eerste foto’s draag ik een warme trui van een grote kledingzaak, die ik al gespot had in de Vogue. Ski prints en applicaties op kleding in dit thema zijn hot. Zo ook deze leuke blouse van Smaak op de andere foto’s, in de mix met een skinny broek van Castelijn en van het geweldige broekenmerk Brakx. Met de kekke streep aan de zijkant ben je helemaal into deze nieuwste trend. De ski trui mix ik chic met een aparte rok in ice blue, of meer casual met een zwarte strakke skinny. Top day girls!!👍🙋💝

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s