blue panter

Op deze zonnige dag een jurkje in een blauwe panterprint van Geisha. Ik draag er een spannend hoogglans zilveren kraagje onder van Ibana en van leer. Zo pimp je eenvoudig ieder jurkje en zilver matcht uitstekend bij blauw. Verder draag ik dikke donkerblauwe panty’s onder de jurk en laarsjes met een grote stoffen strik erop. Panter en tijgerprints blijven we nog wel een tijdje zien, in vele kleurenvarianten! Ik zal jullie in nog komende blogberichten laten zien waar je deze prints allemaal mee kunt combineren! Top dag fashionista’s!! 👍😻😻😻

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s