light and blue

Vandaag een zeer aparte set van het merk Sparkz. Een nieuw fashionable labeltje van Seven moons uit Geleen. Ik draag een broek en bijpassende top met flared pijpen en uitlopende mouwen. De kleur is lichtblauw en voorzien van een subtiel ruitje. Dit pak is wel voor durvers en staat het mooist met een hak eronder. Ik ben zelf als fashionista erg enthousiast in ieder geval! De top kan uiteraard ook leuk los op een jeans gedragen worden en de broek met een simpel wit shirt. Top weekend fashionista’s!! 👍🙋👩‍🎤😜

Seven moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s