vrolijke dots

Vandaag zoals de titel al vermeld vrolijke polka dots en wel vertaald in een truitje van Fetish. Ik draag er een gestreepte strik van PinnedbyK op en eronder een te gekke nieuwe top broek, die ook van Fetish is. De broek is gemaakt van een donkerblauwe glanskatoen en heeft weer leuke details, zoals bijvoorbeeld de grote sleutelhanger aan de voorkant. Op enkellange broeken, draag ik bij voorkeur een enkellaarsje of pump en sokjes die bijzonder zijn. Durf ook eens bollen en strepen te mixen! Het staat erg leuk zoals jullie kunnen zien. Zonnige dag girls!!πŸ™†β€β™‚οΈπŸ™†πŸ»πŸ™…β€β™‚οΈπŸ™‹

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s