feeling high

Vandaag een andere mode topper voor het komende seizoen. Aandacht voor de high waist broek lady’s! Ik draag hier een zwarte versie van JoshV en te koop bij Castelijn in Beek. Deze broek staat uiteraard alleen als je taille hebt en is zeer geschikt voor een zandloper figuur! Draag er ook bij voorkeur iets in, of mix de broek met korte items, zodat de tailleband goed zichtbaar blijft. Op de foto draag ik er zelf een strakke top van Nikkie Plessen op, ook van Castelijn. Hakken staan uiteraard ook erg goed eronder en geven je benen optisch nog meer lengte. Top dag girls!!👍🙋😍👠

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s