nette ruiten

Op deze zonnige zondag weer een zelf samengestelde set met de al eerder getoonde ruiten broek. We zien ook dit komende voorjaar heel veel sweaters in het modebeeld opduiken en er zijn zowel korte als oversized versies. De kortere sweaters staan ook heel leuk met een witte oversized blouse eronder, zoals jullie kunnen zien. Het strikje in zilver van Pinnedbyk maakt de trui extra leuk. Speel met kleding en voeg vooral subtiele accessoires toe, en je outfit krijgt nét even dat extra persoonlijke tintje! Top dag girls!! 👍🙋😇🌈😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s