strepen voor de sterren

Een primeur vandaag op Elliefashionellie! Er is een nieuw merk gespot bij Smaak in Geleen, namelijk het fashionable label Compania Fantastica! De naam spreekt voor zich, het merk is anders in alle opzichten. We gaan aparte items zien en een overdaad aan kleur! Hier draag ik een sweater in rood met opdruk van een filmster en eronder een kek gestreept rokje met theatrale strik aan de voorkant. Volg Smaak vandaag en zie ook de andere kleuren variant van deze te gekke trui. De blote benen is nog een beetje overdreven, maar een panty eronder en de outfit is ook winterproof. De sweater staat uiteraard ook leuk op een sportieve broek en op een plissé rokje zoals jullie zien. Top dag fashionista’s!! 👍🙋💥💥💥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s