stippels for girls

Vandaag een leuk en super vrouwelijk doordraag jurkje van Sparkz, een nieuw merkje bij Seven Moons in Geleen. De print is apart en lijkt op een gestileerd bloemetje of nopje. De kleuren zijn subtiel en de dress is uitermate geschikt om nu al te dragen met een dikkere panty eronder. Om het jurkje nog wat extra te pimpen draag ik er een lederen los kraagje van Ibana onder in zilver. Het kraagje komt uit mijn privé collectie. Top dag lady’s en trek er wel even een dikke jas overheen vandaag!! 👍🙋☃️😘⭐️

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s