leer nog een keer

We gaan eens voor leer vandaag! Het hippe accessoires merk Ibana maakt nu ook kleding en niet geheel onverdienstelijk! De lederen jurk die ik hier toon is van Castelijn en in een mooie kleur groen. Hij heeft drukknopen en dus ook prima als jas te dragen. Het leer is kalfsleer en dus lekker soepel in het dragen. Verder stijl ik hem met lange overknee laarzen en een dikke antraciet kleurige panty. Top dag girls!🌿☘️🌵Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s