Good morning Gran Canaria

  • Vandaag een zonnig berichtje uit Gran Canaria. Ik draag een culottes in vurig rood van Smaak uit de nieuwe voorjaarscollectie van Compania Fantastica, tevens een Spaans merkje. Erop een bomber in wit kant uit een eerdere collectie van Seven Moons uit Geleen. De lichtblauwe schoenen zijn van Catwalk en komen uit Beek. De armband is van Desiqual en het heuptasje in rood is Gucci style. Heuptasjes zijn back girls. Ze hebben een upgrade gehad en worden tot in de taille gedragen. De ronde zonnebril is trouwens van Dolce and Gabbana😎Top dag fashionista’s!! 👅🙋💄👅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s