tijger tales

Zoals de titel al doet vermoeden vandaag de tijgerprint in de spotlights! Ik draag een jurk van het Nederlandse merk Alix en te koop bij Castelijn. Ook dierenprints blijven hot en deze is voor pittige tantes! Draag onder deze dress een kittig laarsje of een coole sneaker of bikerlaarsjes! Het partytasje met studs is overigens van Elvy en ook te koop bij Castelijn. Top dag kittige meisjes grrrr!!๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

Castelijn Fashion& denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s