yellowlicious

Geel wordt het nieuwe zwart! We gaan geel ervan zien dit seizoen en daar word ik heel blij van. De set op de foto is van Smaak. De sweater met Audrey Hepburn opdruk in een kek kort model, is van Compania Fantastico en de wijde broek van Ydence. Wijdvallende broeken die een beetje de Marléne Dietrich uitstraling hebben gaan we ook veel tegenkomen komend seizoen. Je styled ze extra vrouwelijk met een pittig puntlaarsje eronder. Wel wil ik even melden dat dit soort broeken het mooiste tot z’n recht komen in de mix met korte items. Top dag yellow lady’s!! ⭐️⭐️⭐️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen💪

Een gedachte over “yellowlicious

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s