sunday morning blues

Op zondagmorgen een fashionstatement, de pyamalook nieuwe stijl! We zagen deze look al enkele jaren geleden opduiken. Wijde, fladderende broeken in de mix met strakke items, of zoals hier te zien is met een dito wijdvallende top erop. Dit fashionable pak is van Sparkz en te koop bij Seven Moons in Geleen. Een nieuw fashionstatement is ook het heuptasje. Weer een minder sexy accessoire uit vervlogen tijden, maar nu gepimpt en iets anders gestyled! Draag het heuptasje overdwars en hoog, net onder je boezem. Of hoger in je taille, als een soort riem. Dit is een denim variant en gespot in Spanje. Top dag girls!!šŸŒŸšŸŒŸšŸŒŸ

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s