code blauw

Vandaag code blauw met een bijpassende set van Seven Moons uit Geleen. Deze jogging denim in een zeer comfortabele stof is evenals het leuke truitje van het merk Nümph. Het truitje met aparte print heeft een prettig halflang mouwtje. Deze outfit staat leuk met een pittig puntlaarsje eronder, maar kan uiteraard ook goed sportief gestyled worden met een witte sneaker. Dit weekend vindt weer het Geleense Fashionevent plaats en Seven Moons is er uiteraard ook weer bij, met fashionable kleding voor zowel vrouwen als mannen. Top dag fashionista’s!! 👍🙋💃👠

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen city.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s